Häkkinen elvitte az F1csatornát egy körre

Az Euroringre látogatott Häkkinen, a Johnnie Walker felelősségteljes alkoholfogyasztási kampányának nagykövete. Mit is keresett Mika Magyarországon?

zaol.hu

A Diageo elindított egy nemzetközi fogyasztói játékot, amelynek szerencsés nyertese részt vehet a nagy kalandon: lehetőséget kap, hogy vezessen egy Vodafone McLaren Mercedes Forma 1-es versenyautót. A középdöntő résztvevőit a világ különböző tájairól sorsolták ki. A kelet-európai középdöntő résztvevői 2010. június 11-én, pénteken az örkényi Euroringen mérhették össze tudásukat és versenyeztek a döntőbe jutásért - tudósít az F1 csatorna.


A “Nyerd meg életed körét!” középdöntőjének győztese Mika Häkkinennel autózhatott egy kétszemélyes “Join the Pact” versenyautóval az Euroring versenypályán. Ám nem csak a boldog nyertes élhette át a több száz lóerő varázsát. A rendezvényen a sajtó képviselői gokarton mérték össze tudásukat, és az F1csatorna kollégáját intették le elsőként a kockás zászlóval. Az elismerés mellett ők is kaptak egy kört Mikával és a vad betontorpedóval. 

 
További fotók és videó az F1 csatorna oldalán! KLIKK IDE!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!