Napi horoszkóp

A következő napok hozhatnak némi pénzt a házhoz a Vízöntőnél, ám vigyázzon, ne legyen könnyelmű.

zaol.hu

Kos (március 21-április 20.) A körülmények kedveznek ma önnek. Pezseg az élet, valami van a levegőben, valami változás érik ön körül. Amikor kicsit csodaváró hangulatban vagyunk, meg is történhet a csoda.

Bika (április 21-május 20.) Ez a pár nap talán eseménytelenül fog telni, tehát nem valószínű, hogy nagyobb sorsfordulatot hoz önnek az idő. De az elmúlt időszak mozgalmassága után nyugalmat kedvelő énje örülhet is a békének.

Ikrek (május 21-június 21.) A bolygók állása rendkívül serkentő hatással van önre a napokban. Tele lehet jó ötletekkel, amelyeket némi kitartással meg is tud valósítani. Most sok mindenhez van ereje és kedve.

Rák (június 22-július 22.) Még tart a nem túl eseménydús, ám derűs, békés időszak, bár a külső hatások egy kis hangulatingadozást okozhatnak. Az anyagi kérdések mintha háttérbe szorultak volna, önt most más érdekli.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Ennél szebb májust aligha lehetne elképzelni. Remélhetően ön is így gondolja, hiszen a legtöbb Oroszlánnak Ámor, a szerelem istene valami szép ajándékot tartogat.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Vegyes hatások uralkodnak az ön csillagképe fölött, amelyek hol jó, hol rossz értelemben teszik mozgalmassá a napjait. Ma például lehet, hogy valóságos munkaundorban szenved.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) A Mérlegeknek nemcsak magánéletükre, hanem a többi életterületükre is kedvező hatással vannak a körülmények. Ön is tele lehet derűvel, energiával és optimizmussal. Amibe most belefog, az biztosan sikerül is.

Skorpió (október 24-november 22.) Olyan helyzetbe kerülhet, amire nem számított. Kerülje a konfliktusokat, és próbáljon meg a mindennapi munkavégzésben nyugodtan haladni előre. Ne reagáljon hevesen semmire!

Nyilas (november 23-december 21.) Fogadja el, hogy másnak is lehet rossz napja, és ha netán valaki belegyalogolt az ön lelkébe, nem biztos, hogy rosszat akart. Ma talán ön is nyugtalanabb és érzékenyebb a kelleténél.

Bak (december 22-január 20.) Míg az előző napokban inkább a munka, a hivatás volt előtérben, most az otthona az, ami a legjobban leköti, s ahol a legkellemesebben érzi magát. A hölgyek most megújulni vágynak.

Vízöntő (január 21-február 20.) A következő napok hozhatnak némi pénzt a házhoz, ami nemcsak jókedvűvé, hanem kissé könnyelművé is teheti önt. Gondoljon a nehezebb napokra! Költekezés helyett inkább beszélgessen el valakivel.

Halak (február 21-március 20.) Próbáljon egy kicsit szorgalmasabb lenni. Ha mindent az utolsó percre hagy, akkor bizony könnyen hibázhat. Ma minden bizonnyal örömmel veszi azt is, ha valaki picit dédelgeti, és segítőkészen elvégzi az ön munkáját is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!