Különvonat helyett buszokkal utazhatnak a ZTE szurkolói

Lemondták a ZTE FC és a ZTE Baráti köre által szervezni kívánt különvonatot a nem elégséges jelentkező miatt. Az eddig jegyet váltó szurkolók a különvonat helyett autóbuszokkal tudnak a Puskás Stadionba utazni.

zaol.hu

A buszok május 26-án szerdán 13 órakor indulnak a Zala Plaza mögötti parkolóból. Ugyanide várják az autóval utazó szurkolókat is. A teljes konvoj rendőri kísérettel utazik az érdi pihenőig, ahonnan 17 órától - szintén felvezetéssel - lesz a bekísérés a stadionig. Aki egyénileg utazik, szintén fél 5 és 5 óra között csatlakozhat a Zete táborhoz az érdi pihenőnél - írja a zegtv.hu.

A kupamérkőzésre a belépőjegyek a mérkőzés napján 10 óráig megvásárolhatók a klubházban, az Alibi Pubban, a Tabacco Shopban és a Galéra kávézóban. A szombati, Nyíregyháza elleni mérkőzés előtt pedig a Főpénztárban.

Belépőjegyek a Dózsa György úti pénztárban a mérkőzés napján 16 órától kaphatók. Kérnek mindenkit, hogy sportszerűen és teljes hangerővel bíztassa a csapatot az első kupagyőzelem megszerzéséért!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!