Magyar lányok kapták lencsevégre Jennifer Anistont és Gerard Butlert

Már az is különleges élmény, ha az ember végigbarangolhatja Spanyolországot, ám, hogy ott még néhány világsztárral is összefusson, ahhoz egészen nagy véletlen kell

zaol.hu

 Vagy ha véletlen nem is, de egy filmbemutató biztosan jól jön. A zalaegerszegi Horváth Ágnes és barátnője, Tóth Katalin egy laza városnézésre indult spanyol honban, mikor Jennifer Aniston és Gerard Butler tűnt fel a tömegben. Mint kiderült a két sztár legújabb filmjének  (Exférj újratöltve) bemutatójára érkezett.

A mozi, melyben a két sztár állítólag egymásba gabalyodott érdekes sztorit vetít elénk:  Gerard Butler fejvadászként tűnik fel, akit azzal bíznak meg, hogy kerítse elő az óvadék ellenében szabadlábra helyezett volt nejét, Jennifer Anistont. A nő persze átejti: állítja, hogy egy gyilkossági ügyben nyomoz, végül lelép. Nem egyszer, nem kétszer. Bár állítólag külföldön nem nagyon ment a mozi, de a hazai mozikban mindenki eldöntheti, hányast ad a párosnak.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!