Nívódíjat vehettek át - Sajtónapi ünnepség szerkesztőségünben

A Zalai Hírlap szerkesztőségében pénteken zajlott a sajtónapi ünnepség, amelyen a munkatársak titkos szavazatai alapján Péter Gyöngyi vehette át az idei nívódíjat. Virrasztó Zsolt főszerkesztő a kitüntetett kulturális újságírói tevékenységét méltatta.

Szabó Judit

Virrasztó Zsolt elismerést adott át Varga Líviának is.

A Pannon Lapok Társasága idén online nívódíjat alapított, amely a négy megyéből érkezett szavazatok alapján elsőként Zalába került, Balog Eszter vette át Tantalics József informatikai és online főosztályvezetőtől.



Lapcsoportunk, a Pannon Lapok Társasága további díjazottjai a következők: a Fejér Megyei Hírlap nívódíjasa Tihanyi Tamás, a Napló nívódíjasa Győrffy Árpád újságíró, a közéleti rovat tagja; a Vas Népe nívódíjasa Kiss Tamás, a gazdasági rovat munkatársa; a központi szerkesztőség nívódíjasa Osváth Sarolta újságíró.

A Kovácsi Miklós, a Veszpréni 7 Nap alapítója, a Napló volt főszerkesztője, a PLT egykori ügyvezetője emlékére alapított Kovácsi Objektív Díjat Házi Péter, a Fejér Megyei Hírlap újságírója vehette át Győrffy Istvántól,  az alapítvány kuratóriumának elnökétől, PLT központi főszerkesztőjétől.

Az önkormányzati miniszter A közszolgálatért miniszteri díjat adományozta Osváth Saroltának, a Pannon Lapok Társasága központi szerkesztősége újságírójának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!