Előzetesben a markolós ámokfutó! Jócskán felöntött a garatra sárvári balhéja előtt

Legalább fél liter pálinkát, három üveg sört ivott az a férfi, aki vasárnap a munkagépével összelapított egy rendőrautót. A bíróság hétfőn előzetes letartóztatásba helyezte az ámokfutót. Az 51 éves S. I. L. csak homályosan emlékszik a történtekre.

zaol.hu

A véralkoholszint vizsgálat hat deci pálinkia és három sör fogyasztását mutatta ki annál a férfinál, aki vasárnap délben Sárvár belvárosában kanalas markológépével szétlapított egy traffipaxos rendőrautót.

Gulyás Ferenc, Sárvár rendőrkapitánya elmondta: a kapitányságra nem akart bemenni a sofőr, ezért az ajtó előtt testi kényszert alkalmaztak a rendőrök.  

Nem nagyon emlékszik a történtekre, de bocsánatot kér a rendőrségtől S. István, mondta el a Vas Népének a férfi  kirendelt védője, dr. Buzás László.    


Hétfőn a Szombathelyi Városi Bíróság előzetes letartóztatásba helyezte az 51 éves S. Istvánt.
Az ámokfutó ellen emberölés kísérlete, méghozzá annak minősített esete miatt (hivatalos személy sérelmére követte el), és más bűncselekmények miatt  indult büntető eljárás, melyet  a Szombathelyi Nyomozó Ügyészség folytat.


A vasnepe.hu oldalon elolvashatja Pintér Gábor beszámolóját. Ő volt az a rendőr, aki vasárnap délután megfékezte a munkagépes ámokfutót. KLIKK IDE!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!