Zala megye csodái: Már közel 20 ezer szavazat érkezett

A december 15. óta zajló második fordulóban eddig közel 20 ezer szavazat érkezett már azokra a természeti és építészeti értékekre, amelyek esélyesek arra, hogy Zala megye csodái közé kerüljenek.

zaol.hu

 

Természeti környezet: a Hévízi gyógytó; a balatongyöröki Szépkilátó panorámája; a cserszegtomaji kútbarlang; Magyarország legnagyobb szilfája (Kerkakutas); Kis-Balaton; Azáleás- völgy (Zalaegerszeg); Kőszikla szurdok (Nagybakónak); bivalyrezevártum (Kápolnapuszta); a Kovácsi-hegy bazaltfolyosója; a budafai arborétum; Kabala ménes ( Rádiháza); a Mura és a Dráva találkozása (Muraszemenye); a kockásliliom, a Platán sor alagútja (Zalaegerszeg); a Keszthelyi-öböl; a valkonyai horhos; a Zala folyó; a keszthelyi fenyvesallé; Csónakázó-tó (Nagykanizsa); a gímszarvas; a Tátika ősbükköse; Gébárti-tó (Zalaegerszeg), parkerdő (Lenti); energiadomb (Böde); Deák-túraútvonal (Kehidakustány).

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!