Életveszélyes késelés Nagykanizsán

Életveszélyesen sérült egy férfi, akit egy ismeretlen tettes szúrt meg csütörtökön Nagykanizsán.

zaol.hu

Csizmazia Péter sajtóreferens érdeklődésünkre elmondta, hogy csütörtökön 17 óra után tettek bejelentést a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra, hogy a dél-zalai városban, a Hevesi úton ismeretlen tettes megszúrt egy férfit, akit kórházba szállítottak. Az elkövető elmenekült, a rendőrség keresi. A hatóság közleménye szerint a tettes egy kb. 180 cm magas, vékony testalkatú fiatal férfi.


A történtek miatt életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indítottak nyomozást ismeretlen tettes ellen a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságon, ahol azt is közölték, hogy a bűncselekménnyel kapcsolatban több információt a nyomozás érdekeire tekintettel egyenlőre nem áll módukban  közölni.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, vagy annak elkövetőjével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a 92/311-510-es telefonszámon vagy a 107-es, 112-es segélyhívók valamelyikén!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!