Kutyakölykök: Már a döntőbe jutás a tét!

A Zalai Táncegyüttes Kutyakölykök csapatával szombaton ismét találkozhatunk az RTL Klub Csillag születik középdöntőjében.

zaol.hu

Immár csak hat versenyzőnek adatik meg, hogy a tehetségkutató színpadára lépjen. Közülük ketten kiesnek, s így négyen juthatnak tovább a jövő heti döntőbe.

A Kutyakölykök remekül vették az akadályokat,  Varga János, a Zalai Táncegyüttes művészeti vezetője, koreográfusa eddig főként táncszínház jellegű produkciókkal készítette fel a fiúkat. Ezúttal két programmal jelentkeznek a Kutyakölykök, az egyikben Veres Róbert rapperrel mutatnak be közös számot, önálló produkciójuk pedig a Nagyvárosi legényes címet viseli.

Varga János és a táncosok  - Tuboly József, Tuboly Tamás, Lipusz András, Tóth Jenő és Kulcsár Bálint - köszönik, hogy a televíziónézők szavazataikkal sorra megerősítették a zsűri véleményét és így fordulóról fordulóra alkalmuk nyílt megmutatni tudásukat. Hogy ez legközelebb is így lehessen, továbbra is számítanak a nézők bíztatására.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!