Kutyakölykök: a következő megmérettetésre is humoros produkcióval készülnek

Rengetegen gratulálnak a Kutyakölykök táncosainak, akik szombaton továbbjutottak az RTL Klub Csillag születik tehetségkutató versenyének második középdöntőjébe.

zaol.hu

A Zalai Táncegyüttesen belül alakult formáció, a Kutyakölykök produkciója a zsűri tagjai körében egyöntetű elismerést aratott, s ez a pontszámokban is tükröződött. Ám akik nézik a műsort, tudják, ez még nem minden. Varga János, a Zalai Táncegyüttes művészeti vezetője, a számok koreográfusa és a fiúk  - Kulcsár Bálint, Tuboly Tamás, Tuboly József, Tóth Jenő és Lipusz András - köszönik a nézők szavazatait, amire, úgy tűnik, a jövőben még inkább szükség lesz. A középdöntők során ugyanis mindig kettővel csökken a továbbjutók száma, a döntőben négyen maradnak.

- Boldogok vagyunk, hogy a következő középdöntőben is ott lehetünk. Sűrű a program, szombatig kevés idő jut a próbára, de igyekszünk az eddigiekhez hasonlóan helytállni. Ezúttal is humoros, táncszínházas produkcióval jelentkezünk - mondta Varga János a felkészülésről, aminek feltételeit segíti az is, hogy a Kutyakölykök sikeres szerepléséért, sokakkal együtt, a táncosok munkahelyei is szurkolnak.

 

 Olvasson a Kutyakölykökről itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!