A rendőrök menekülés közben fogták el a tolvajokat Nagykanizsán

Csütörtökön és péntek hajnalban ismét akcióba lendültek a tolvajok Zalában: volt, aki cigarettát és játékot csórt el; volt, aki egy VW Passat kerekeit vitte magával; volt, aki láncfűrészért nem fizetett. Nagykanizsán a rendőrök menekülés közben elfogtak két férfit, akik egy vegyesboltba akartak betörni.

zaol.hu


Ellopták a VW Passat kerekeit
Egy helybeli polgárőr tett bejelentést csütörtökön hajnalban a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra, mert ismeretlen személy egy, a Platán soron lévő parkolóban leállított VW Passat típusú személygépkocsi kerekeit eltulajdonította. A bűncselekmény elkövetésével 100 ezer forint kár keletkezett.


A zsákmány: cigi, rágó, játék és pénz

Ismeretlen személy péntek hajnalban betörte egy, a zalaegerszegi Landorhegyi úton lévő üzlet kirakatát, majd az üzletből dohányárut, rágógumit, játékot és készpénzt tulajdonított el. A bűncselekmény elkövetésével 215 ezer forint kár keletkezett.


A tolvaj két láncfűrésszel távozott a vásárból
Ismeretlen személy csütörtökön délelőtt egy zalakomári vendéglőben tartott kirakodó vásár helyszínéről két darab motoros láncfűrészt tulajdonított el. A bűncselekmény elkövetésével  40 ezer forint kár keletkezett.


Betörőket fogtak el a nagykanizsai rendőrök
Péntek hajnalban értek tetten a Nagykanizsai Rendőrkapitányság járőrei egy zalaszentjakabi és egy nagykanizsai férfit, akik az ajtót befeszítve behatoltak egy, a Hevesi úton lévő vegyesboltba, azonban a riasztó megzavarta őket. A 35 ezer forint rongálási kárt okozó, menekülés közben elfogott férfiak ellen büntető feljelentést tettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!