Verebes István és Havas Henrik beszélget az egerszegi éterben

Zalaegerszeg - Este a fosztóban címmel nyilvános stúdióbeszélgetést rendez vasárnap délután ötkor a Studio rádió szerkesztősége a volt Centrum Áruház második emeletén.

Szabó Judit

A közszolgálati rádió felkérésének eleget téve díjazás nélkül vállalkozott  a havonta jelentkező beszélgetős találkozó házigazdai szerepére Verebes  István rádiós-tévés személyiség, rendező, színházi ember, aki családjával 12 éve él Zalaegerszegen.

A  programot bemutató csütörtöki sajtótájékoztatón Verebes István, aki maga is rádiósként kezdte, elmondta, örült Frauenhoffer Márta főszerkesztő felkérésének,   szeretné megismerni a városban élőket, véleményüket, életüket.

Az Este a fosztóban címet viselő műsorfolyamban az első alkalom  melynek vendége többek közt Havas Henrik   a hihetetlen témakörében mozog;  erről diskurálnak majd a jelen lévők. A hinni valamiben és az elhinni valamit, merőben más, mégis azonos szóval fejezi ki  a magyar nyelv, vázolta a beszélgetés várható nyomvonalát Verebes István.

A vasárnap délután öt órakor kezdődő  nyilvános felvételre várnak minden érdeklődőt, aki szívesen kapcsolódna a témához,  a társalgáshoz, amely október 14-én, szerdán  este hattól  lesz hallható a Studio (FM 96.3) rádióban. Az adást online is lehet hallgatni a rádió honlapján. A tervek szerint a novemberi vendég Jordán Tamás lesz.

 

Nemrég Verebes Istvánnak beszélgettünk - Olvassa el!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!