Tetten érték a két tolvajt a nagykanizsai áruházban

Szerdán és csütörtökön megint nem "bírtak magukkal" a tolvajok: volt, aki nyitott ajtón át surrant be egy lakásba; volt, aki egy autó visszapillantó-tükrét szerelte le; s volt, aki csaptelepet akart zsákmányolni.

zaol.hu


Nyitott ajtón át surrant be a tolvaj
Ismeretlen személy szerdán este bement egy nyitott pókaszepetki lakásba és onnan egy női táskát lopott el a benne lévő iratokkal, bankkártyákkal és készpénzzel együtt. A bűncselekmény elkövetésével 40 ezer forint kár keletkezett.


Magával vitte a visszapillantó-tükröt
Szerdán reggel tett bejelentést a Nagykanizsai Rendőrkapitányságon egy férfi, mert ismeretlen személy a Platán soron leállított személygépkocsijának elektromos visszapillantó-tükrét  leszerelte. A tulajdonosnak 15 ezer  forint kára keletkezett.


Kozmetikai cikkeket és csaptelekepeket akartak zsákmányolni
Szerdán délelőtt az egyik helyi áruház biztonsági szolgálatától érkezett bejelentés a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra, mert tetten értek két személyt, akik különböző kozmetikai cikkeket és csaptelepeket akartak eltulajdonítani, összesen 34.812 forint értékben.


Célpont: az élelmiszerüzlet
Két lenti élelmiszerüzletbe is megpróbáltak behatolni ismeretlenek csütörtök hajnalban. Először egy, a Kossuth Lajos utcában lévő élelmiszerüzlet kirakatát, majd a Csörgő úton lévő élelmiszerüzlet utcafront felöli ablakait és ajtaját törték be ismeretlenek. A bűncselekmények elkövetőinek felderítésére a Lenti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán indult nyomozás - tájékoztatta szerkesztőségünket Salamon Róbert rendőr alezredes, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!