Hűségkártyával spórolhatunk az éttermekben is!

ZH - Spórolás címén sok mindenről lemondhat az ember, de enni azért kell. Mindenesetre az jó érzés, ha a pénztárnál elengednek több-kevesebb forintot a számla végösszegéből.

zaol.hu

Megesik, hogy az ember nem ér rá főzni, esetleg a munkahelyén eleve nincs hely az otthonról vitt étel kényelmes elfogyasztására, de az éhség is éppen elég indok arra, hogy olykor betérjen egy-egy vendéglőbe. 

Mindenesetre a Zalai Hírlap hű előfizetői kevesebb forintot hagynak a hűségkártyát elfogadó éttermekben, mint azok, akik nem olvassák rendszeresen lapunkat. A plasztiklapot érdemes felmutatni például a ZalaGast Kft. üzletében, a landorhegyi Kis Napfény Étteremben is. 

– Rögtön az induláskor csatlakoztunk a programhoz, mert jónak tartjuk. Talán növeli a forgalmat, fellendíthetjük a segítségével az amúgy szűkös vá- sárlóerőt – összegzett a zalaegerszegi üzlet vezetője, Vass Gábor, aki maga is rendelkezik hűségkártyával. 

– Sokszor kérdezik, elfogadóhely vagyunk-e, máskor rögtön nyújtják a kártyát. Tíz százalék kedvezményt adunk a számla végösszegéből. Elfogadóhely a nagykanizsai Szőlőskert Fogadó is, hétszázalékos kedvezményt adnak a kártyát felmutatóknak.
 – Idegenforgalmi szezon van, azok, akik amúgy étterembe járnak, most nyaralnak nyaralnak, nincsenek a városban. Miután visszatértek, ősszel, télen derül ki, milyen hatása van a programnak a forgalomra, hiszen a hűségkártyát nem a turisták, hanem a helyiek használják – mondta Gelencsér László tulajdonos.     



Az viszi a kártyát a családból, aki több forintot takarít meg 

– Jobban esik talán az ebéd is, ha az ember tudja, kevesebbet fizet az étekért, mint amennyiért az étlapon kínálják. Hű olvasóink több étteremben is olcsóbban ehetnek. Érdemes egy-egy étterembe is magunkkal vinni hűségkártyánkat, hiszen sok zalai vendéglátóhely kirakatában is ott van már a matrica, mely jelzi, hogy a kedvezmény érdekében érdemes felmutatni a plasztiklapocskát.

 
Hegedűs Sándort ebéd közben leptük meg a Kis Napfény Étteremben, mely szintén csatlakozott programunkhoz. Az egerszegi férfi 1985 óta olvassa rendszeresen a Zalai Hírlapot, így automatikusan megkapta a hűségkártyát – Gyakorlatilag amikor Magyarszombatfáról Zalaegerszegre költöztem, előfizetője lettem az újságnak – említette, miközben levesét kanalazta. A kártya leginkább a fiamnál van, neki mostanában nagyobb szüksége van rá, mivel építkezik. Rengeteg helyen használhatja, és nagyobb tételeknél természetesen nagyobbak a kedvezmények is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!