Durva videó! Térfigyelő kamerák rögzítették a zenész haláltusáját - Nézze meg a félvételt!

Róma/Nápoly - Térfigyelő kamerák rögzítették Nápolyban egy lövöldözésben halálosan megsebesített romániai utcai zenész haldoklását egy vasútállomás bejáratánál. A camorra bűnszövetkezet tagjai által elkövetett gyilkosság május végén történt, de a képsorok csak szerdán jelentek meg a helyi sajtóban.

zaol.hu

A videón látható, hogy a halálosan megsebesített utcai zenész hosszú percekig feküdt a földön, miközben emberek mentek el mellette. A férfi megrémült élettársa kétségbeesve kérte az arra járók segítségét, de az emberek közönyösen továbbmentek - írta az esetről a Corriere della Sera című olasz napilap. 

A videón látható egy férfi, aki a mobiltelefonján beszélt, egy másik érvényesítette a jegyét és bement az állomásra, miközben a sebesült mellettük feküdt a földön. Többen a lövöldözéstől megriadva futottak el a helyszínről.  
  

NÉZZE MEG A TÉRFIGYELŐ KAMERA FELVÉTELÉT! KLIKK IDE!


A romániai zenész a nápolyi elővárosi vonaton akart játszani. A camorra maffia tagjai nyitottak rá tüzet több motorkerékpárról az állomás előtt május 26-án. A lövöldözés az egymással rivalizáló Sarno-Ricci és Mariano-klán közti erőfitogtatás része lehetett.

A lábán és a mellkasán súlyosan megsebesült férfi még be tudta magát vonszolni az állomás épületébe, ahol összeesett. Ezután csak 30 perc múlva érkezett segítség, ekkor a férfi már halott volt - állította az áldozat élettársa. A nő azóta két gyermekével már visszatért Romániába, a hírek szerint Nápoly városa állta az utazás költségeit.

Forrás: MTI/dpa, www.corriere.it


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!