A ”vontatónak” ütközött a ”vontatmány”

Sárhida - Egy Toyota Dina vontatott egy Fiat Tipo, ám az ”összhang” nem volt meg a két sofőr között: egy fékezésnél ütköztek, s közben a Tipo egy kerékpárost is elsodort.

zaol.hu

A rendőrség közleménye szerint vasárnap délután Sárhidán, az Arany János utcában Gellénháza irányából Bak irányába közlekedett egy férfi, az általa vezetett Toyota Dina típusú tehergépkocsival, mellyel egy rendszám nélküli, valamint érvényes forgalmi engedéllyel nem rendelkező, Fiat Tipo típusú személygépkocsit vontatott.

Az Arany János út és a Pacsirta út kereszteződéséhez érve a Toyota vezetője fékezett, melyet a vontatott járművet irányító férfi későn észlelt. A Fiat vezetője, elrántva a kormányt, áttért a menetirány szerinti bal oldalra, melynek következtében a vontató kötél visszarántotta és járműve jobb elejével a Toyota bal oldalának ütközött. Az ütközés következtében a Fiat elsodort egy velük szemben szabályosan közlekedő kerékpáros férfit, aki a baleset következtében nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!