Az év zalai embere - szerdáig még tart a voksolás

<b>Zalaegerszeg</b> - Szerdán lejár az idei Az év zalai embere szavazás ideje. Január 28-án délután 14 órakor közjegyző jelenlétében kerül sor a szavazatszámlálásra.

zaol.hu

Kilencedik alkalommal keressük a Zala Megyei Önkormányzattal és a Zaláért Egyesülettel karöltve azt a honfitársunkat, aki 2008-ban sokat tett Zala hírnevéért, s teljesítménye elismerésre méltó. 

Az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően a lapból kivágott szavazócédulákon,  sms-ben és az interneten is voksolhatnak a tíz jelölt valamelyikére. Az ajánlószelvényeket szerdán délig kell eljuttatni szerkesztőségünkbe, ebben a helyi önkormányzatok és a vidéki ügyfélszolgálati irodák is segítenek. Ugyanakkor zárjuk le az elektronikus szavazási módozatokat is. 

A díj átadására január 30-án pénteken délelőtt, az ünnepi megyei közgyűlés keretében kerül sor a Hevesi Sándor Színházban. Tehát  szerdáig még támogathatják a legjobbakat.


Az előző évek jelöltjei és díjazottjai:


2007. 
- Az Év Zalai Embere: Nagy Ferenc, a ZTE elnöke

2006. 
- Az Év Zalai Embere: Nádasi Tamás, az Aquaprofit Zrt ügyvezetője

2005. 
-
Az Év Zalai Embere: Jánoki Lajos, a Zalaegerszegi Különleges Mentők Egyesület elnöke 



(A jelöltek megtekintéséhez kattintson az évszámra.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!