Utcára kerülhet egy család hitelre vásárolt autója miatt

<b>Bezeréd</b> - A bezerédi család a korábban hitelre vásárolt autóját akarta érékesíteni egy kereskedésben, ám a kocsi - a család állítása szerint - összetört, amikor a kereskedő bérbe adta valakinek. A családon most 700 ezer forintot követel a bank, de nem tudnak fizetni.

zaol.hu

A Független Hírügynökség információi szerint a szóban forgó autókereskedés tulajdonosa elismeri, hogy az autót bérbe adta, de állítólag ehhez hozzájárult a család, akik viszont úgy érzik, a kereskedő becsapta őket, nem megfelelően kezelte a gondjaira bízott járművet.

A kereskedő egyébként tagadja, hogy a kocsi összetört volna, s azt állítja, a kocsit lefoglalta a bank, miután a család nem fizette utána a hiteltörlesztést. Bárhogy is történt a bank most a családon követeli a több százezer forintot, ám a négygyermekes família alig több mint 100 ezer forintból él havonta, tartozás van a házukon is, nem tudnak fizetni. Egyenlőre annyit tudtak tenni, hogy feljelentették a kereskedőt.

Hírforrás: Független Hírügynökség

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!