Bulvár

2010.07.27. 08:46

Kulissza: A Valahol vár rám című dal klippjének forgatásán jártunk (frissítve videóval)

Komplett stáb serénykedett a kanizsai énekes, David körül, ugyanis a legújabb, Valahol vár rám címet viselő lemez címadó dalából videoklip készült. A forgatás izgalmas kulisszatitkaiba mi is betekintést nyerhettünk. A munka két helyszínen késő éjszakáig tartott.

Benedek Bálint


A forgatást irányító menedzser, Müller Gábor, művésznevén Gabriello a 23 éves nagykanizsai operatőrt, Gerócs Balázst kérte fel a klip forgatására.

A fiatalember korábban már a Nem leszek gép című videó összeállításában is segédkezett. S mivel a közös munkát akkor is siker koronázta, így Gabriello az új klip forgatásánál kizárólag az egyedi beállításokkal és ötletekkel dolgozó Balázst bízta meg.

-  Láttam a munkáit, sőt, láttam milyen körültekintően, s alaposan dolgozott, így David legújabb dalának a képi megjelenítése gondos kezekbe került - vélekedett Gabriello, aki a menedzseri feladatokon túl dalszöveget ír, s zenét is szerez. - Az előzetes ígéretek szerint David könnyed, dance stílusú videóját az egyik legnagyobb zenecsatornán rendszeresen láthatják és hallhatják majd a rajongók. Fülbemászó szövege, s lendületes dallama miatt remélhetőleg mindenki hamar megkedveli. Bár David hölgy rajongói a fellépéseken már most is sikítva reagálnak a produkcióra, tehát bizakodóak vagyunk.

Nos, ehhez a női szíveket megdobogtató tartalomhoz izgalmas videoklip dukált. A forgatás a sormási István Hotel egyik szobájában kezdődött, a forróságban a keszthelyi Fodor Zsuzsanna izgalmas táncától és a stúdiólámpáktól még tovább izzott a levegő.

David eközben egy székből énekelve figyelte az ágyon, a fal mellett ide-oda ringatózó csípőjű hölgyet.

Miután a stáb befejezte a jelenet felvételét, azonnal szedte is a sátorfáját és utazott a következő helyszínre: a lerombolás előtt álló, elhagyatott, romos Thúry-laktanya egyik épületébe.

- A nagy teljesítményű stúdiólámpákkal különleges hatásokat, érdekes árnyékokat teremtettünk a málló vakolatú épületben - folytatta Gabriello. - Az érdekes környezethez David ruháit a kereskedelmi televíziók öltözködési tanácsadója, stylistja, a budapesti Ordasi Zsolt állította össze. Igyekezett a mai kor divatirányzatait is figyelembe véve dolgozni, így főleg az angolszász trendnek megfelelő laza stílusban állt a kamera elé az énekesünk.

A hangulatot tovább fokozta a háttértáncos lányok jelen léte, hisz´ a versenyszerűen táncoló Szekeres Kinga valamint Kodella Kitti lendületes mozgásával még látványosabbá tette a készülő klipet, melyben a zenét a R&G formáció (Kovács Richárd és Tóth Krisztián) jegyzi.

Az utómunkálatokat, tehát a vágást és egyéb más finomításokat követően várhatóan két hét múlva a fiatalok körében oly´ népszerű zenecsatornán debütálhat a Valahol vár rám című videó.

Nézz bele a forgatásba és az előkészületekbe!

 

 

 

Ének: David, Zene:Gabriello & R&G Rendező-operatőr-vágó:Gerócs Balázs, Stylist: Ordasi Zsolt, Haj: Füredi Tímea, Smink:Horváth Olívia, Fotók:Kalamár Sándor, Producer: Gabriello

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!