Bulvár

2009.09.04. 09:28

Egész Anglia az X-Faktorban éneklő "magyar Shakirán" röhög (fotóval, videóval)

Anglia - A 21 éves magyar lányon, Nagy Krisztinán gúnyolódik Anglia, mert az egyik brit tehetségkutatóban Shakira egyik dalát próbálta elénekelni, amit azonban már ő is megbánt...

zaol.hu

Az X Factor című tehetségkutató az egyik legnépszerűbb brit tévéműsor, legutóbbi döntőjét több mint 15 millióan nézték. A műsor nagyjából a hazai Megasztárnak felel meg.

Az X Faktor idei egyik indulója, Nagy Krisztina nemrég felháborodást keltett az internetezők körében, mikor Shakira egyik dalát próbálta meg elénekelni. Az előadás többek között a hamiskás hangok miatt úgymond cikire sikeredett.

Nagy Krisztina már szégyelli fellépését, de azzal védekezett, hogy egyszerre tanul és dolgozik is, tehát eléggé leterhelt életet él. Utólag mégis ő is elismerte, hogy produkciója igen kínos volt a showműsorban.

">A ciki előadást ide kattintva tekintheti meg!


Forrás: kulturpart.hu



Annak idején hasonló műsorban (Britains' got talent) tűnt fel a sokat támadott, de mára igazi sztárrá vált Susan Boyle is. Ide kattintva megtekinthetik Susan Boyle könnyfakasztó fellépését.


A kapcsolt anyagokban pedig elolvashatják a róla szóló cikkeinket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!