Bulvár

2017.06.20. 13:06

Ember még nem nézett úgy magyar lángosra, mint egy kanadai gasztroblogger

Egy igazi kalandor, aki nyakig megmerítkezett a magyar kulinária fertelmes bugyraiban - vagy nem.

Kristen Sarah két hete töltött fel egy videót az oldalára, amelyben bejárta Lengyelországot, Szlovákiát és Magyarországot.

Nem mondhatnánk, hogy túlságosan nagy bizalommal méregette volna nemzeti eledelünket, a lángost, kicsit olyannak tűnt, mintha a lángos a rohasztott cápauszonyleves, vagy félig kikelt madárembrió, a balut közép-európai ekvivalenese lenne - írja a player.hu. Szerinte zsíros, és palacsintára hasonlít, és mivel a hölgy glutén és laktózérzékeny (így azért nehéz gasztrobloggerkedni - a szerk.) ("I can't eat gluten, I can't eat dairy", tehát "nem ehetek glutént, nem ehetek tejtermékeket" - mondja), ezért a tejföl meg a sajt nem neki való, de „meg kell szenvedni, ha az ember új dolgokat akar kipróbálni"– mondotta.

Íme a videó:

.Ezek után egy vegán étteremben folytatódik a kaland, ahol egy töltött káposztát próbál ki – természetesen hús nélkül (!) – mint említettük: vegán étterem. A hagyományos magyar ízvilággal tehát ezúttal sem sikerült megismerkedni.

„Nagyszerű dolog úgy hagyományos ételeket enni, hogy közben vegán maradok!" Khm-khm. Ezek után a barátja egy vegán pizzát rendelt, ami szerintünk nem a legideálisabb választás, ha a magyar konyhát szeretné megismerni az ember, és nem feltétlenül azért, mert vegán.

A vásárcsarnokban igazán belement a sűrűjébe, és hihetetlen bátorságról tanúbizonyságot téve megevett egy fél pogácsát.

Lehet, hogy negatívok vagyunk, de szerintünk elég sok tuti ziccert kihagytak. Ezt az arcot mindenesetre örökre megjegyeztük magunknak.

Mi lett volna, ha egy tál csülkös pacalt tesznek elé?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!