Bulvár

2017.04.06. 13:04

Pozitív megerősítés a WC-ben - Kedves üzenetekkel tapétázta ki a mosdó falát

Tükrök helyett cetlik fogadták a lányokat az iskola vécéjében. Akkor volt a siker, hogy az iskola vezetése végül fent hagyta a feliratokat.

Úgy tűnik egyre több pozitív kihívás lát napvilágot, amióta kibukott, hogy a fiatalok, akik egyedül érzik magukat, vagy nincs kivel beszélniük a Kék Bálnához hasonló csoportokkal alkotnak közösséget. Pedig kis odafigyeléssel akár a diákok is szebbé tehetik egymás életét.

Kaliforniában, egy Laguna Hills-i középiskolában alaposan elcsodálkoztak a lányok, mikor a szünetben bementek a lányvécébe. Mindenfelé különféle cetlik lógtak.

A 17 éves Sabrina Astle már régóta azon gondolkodott, hogy valami pozitív, biztató feliratra lenne szükség az iskolában. Végül a suli „Mi lenne, ha ” hetében megvalósította elképzelését. Az egyik nap üzenete az volt: „Mi lenne, ha több szeretetet mutatnánk ki?” És akkor végre kiélhette magát.

A lányvécét előző este "kitapétázta" különböző feliratokkal, így aki már az is találkozhatott az inspiráló cetlikkel, aki korán reggel betévedt.

Ilyen kiírások voltak:

Különleges vagy

Mosolyogj!

Higgy magadban!

Jobban teljesítesz, mint gondolnád!

Maradj pozitív!

A siker hatalmas volt, még a hírekbe is bekerült. Az iskola pedig úgy döntött, hogy maradhatnak a kiírások.

Sabrina az akciója után azt mondta, nem gondolta, hogy ilyen nagyot szól majd az akciója. Ő csak egy kicsit fel akarta dobni a társai hangulatát, és növelni az önbizalmukat, mielőtt megkezdik a következő órát.

Forrás: acbNews

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!