Bulvár

2015.03.09. 19:25

A mozik toplistája

A Focus - A látszat csal című amerikai film tört az élre február 26-a és március 4-e között a hazai mozikban játszott filmek népszerűségi listáján. A szürke ötven árnyalata című rekordsikert taszította le a trónról.

Szente Ottó

Utóbbi nem is a második, hanem a 3. helyre csúszott, bő 30 ezren nézték meg a tárgyalt héten, a február 12-ei bemutató óta viszont 330 ezren látták, ami három hét alatt egészen biztosan példátlan nézőszám.

Az első helyezett krimivígjátékra, amely új bemutatóként debütált, egyébként 34 ezren voltak kíváncsiak. Megőrizte második helyét a Spongyabon: Ki a vízből! című családi animációs film, 36 ezer nézővel – azért lett második, mert a rangsort a bevétel nagysága határozza meg –, a bemutató óta 160 ezren váltottak rá jegyet.

A negyedik helyre került az Amerikai mesterlövész, 22 ezer nézővel, a bemutató óta eltelt két hét alatt pedig 56 ezren voltak rá kíváncsiak.

Ismét van magyar film a top 10-ben, a Liza, a rókatündér a 6. helyen állt a múlt szerdán, 19 ezren nézték meg egy hét alatt, a bemutató óta pedig 37 ezren.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!