Bulvár

2013.02.22. 22:08

Mozifilmek toplistája

Azonnal az élre ugrott a hazai mozik toplistáján a Die Hard sorozat ötödik darabja (Drágább mint az életed), a február 14-e és 20-a közötti héten több mint 84 ezren váltottak rá jegyet, alig valamivel kevesebben mint a tizes lista további kilenc filmjére összesen.

A január 31-e óta játszott 40 és annyi című amerikai vígjáték megőrizte második helyét, ezen a héten húszezren voltak rá kíváncsiak.

A Boszorkányvadászok az első helyről a harmadikra esett vissza, 15 ezer nézővel. Tarantino filmje, a Django elszabadul a 4. helyen áll, a január 17-ei bemutató óta 173 ezren látták a mozikban. Új bemutató volt a Beautiful Creatures Lenyűgöző teremtmények, az amerikai fantasy mintegy 12 ezer nézőt vonzott, ez az ötödik helyre volt elég.

Még mindig ott van az első tízben a nyolcadik helyen a Pi élete, a december 20-ai bemutató óta csaknem 280 ezren váltottak rá mozijegyet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!