Bulvár

2012.04.24. 15:41

Feldolgozásokkal jelentkezik a Red Hot Chili Peppers

Hat dalt tartalmazó E.P.-t tervez megjelentetni a Red Hot Chili Peppers. A We Salute You című kiadvány - amelyen kizárólag feldolgozásdalok szerepelnek majd - május elsejétől lesz elérhető. A zenekar közben amerikai turnéra is készül.

Gyuricza Ferenc

A We Salute You című E.P. a Red Hot Chili Peppers egyik legkülönlegesebb kiadványa lesz. A lemez három stúdió- és három koncertfelvételt tartalmaz. A stúdióban rögzített dalok közt található az eredetileg a Dion & The Belmonts által játszott A Teenager In Love, a Ramones egyik szerzeménye, a Havana Affair, valamint a Search & Destroy, melyet Iggy Pop és a The Stooges zenekar által ismert meg a világ. A koncerten rögzített dalok között egy-egy Neil Young, The Beach Boys és David Bowie feldolgozás szerepel.


A Red Hot Chili Peppers jelenleg a koncertszezonra készül, április 27-étől Észak-Amerikában turnézik a zenekar, majd különböző fesztiválokon lépnek fel. Főzenekarként szerepelnek többek között a Lollapalooza és a Bonnaroo fesztiválon.



Zeneoldal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!