Bulvár

2012.02.24. 07:30

Az utolsó simításokat végzik Clooney-n az Oscar-gála előtt

Az utolsó simításokat végzik Madame Tussaud londoni panoptikumában az Oscarra jelölt George Clooney viaszfiguráján a vasárnapi Oscar-gála előtt, hogy a látogatók a sztár aktualizált mását láthassák.

MTI

Clooneyt a legjobb színész díjára jelölték az Utódok című filmben nyújtott alakításáért. A panoptikum szakemberei ezért olyan hawaii ingbe öltöztették, amilyet a családi drámában viselt. Mivel a viaszszobor 2004-ben készült, és azóta a sztár is változott, egyúttal arra is sort kerítettek, hogy aktualizálják a megjelenését. Korábban sötét haja ezüstös árnyalatot kapott - ismertette a The Daily Telegraph online kiadása.

Liz Edwards, a panoptikum szóvivője elmondta: szerinte a múzeum látogatói szeretni fogják a színész átalakult külsejét. Mindent elkövettek, hogy a hét végére tökéletes illúziót nyújtson a szobor.

"Garantáltan rengeteg figyelem irányul rá, tekintet nélkül arra, hogy megkapja-e a legjobb színész címét, mivel ő az egyik legnépszerűbb személyiségünk" - fűzte hozzá Edwards.

Clooney harmadszor jelöltje a legjobb színész kategóriának, korábban a Michael Clayton és az Egek ura című filmek juttatták a mezőnybe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!