Bulvár

2011.12.03. 16:14

Botrány: meztelen pakisztáni színésznő az FHM címlapján

Minden tabu elfér egy címlapon: Pakisztánban legalábbis hatalmas felháborodás kíséri, hogy az FHM magazin Indiában kiadott változata egy pakisztáni színésznő, Veena Malik meztelen fotójával indítja decemberi számát. És ha ez nem lenne elég, a hölgy karján tetoválásként ott díszeleg a rettegett pakisztáni hírszerzés, az ISI monogramja.

zaol.hu

A botrány kitörése után Malik sietve bejelentette, hogy semmi köze az ominózus címlaphoz, még csak fotózáson sem volt, nemhogy engedte volna a karjára tetováltatni a pakisztáni hírszerzés monogramját. Ezt viszont az FHM India részéről az egyik lapszerkesztő, Kabeer Sharma visszakézből cáfolta, azt állítva, hogy a magazin videófelvételekkel rendelkezik Malikról, amelyek mind azt bizonyítják, hogy a színésznő nagyon is benne volt a két ország feszélyezett viszonyára utaló játékban. Sharma szerint az ISI-tetoválás az ő ötlete volt, de azt már Malik találta ki, hogy a titkosszolgálat nevét nagybetűkkel írják rá a karjára. A lapszerkesztő azt állítja, az egész csak poén: „Ha itt Indiában valamiért beüt a baj, minden politikus folyton azzal áll elő, hogy biztos emögött is az ISI van... Mi már csak nevetünk ezen. - írja a nol.hu.

A botrányt persze nagy műgondról árulkodó PR-akció előzte meg. Az FHM India Twitter-üzenetek áradatával harangozta be a decemberi számot, az egyik, nyugati laptársakat is megszégyenítő szuperlatívusza szerint pedig „ISI, terror elleni harc és egy dögös meztelen csaj: Tél ilyen forró még soha nem volt!” A hatás nem is maradt el, meglepő azonban - írja a BBC -, hogy a pakisztáni részről tömegével érkező bírálatok közé vegyült néhány elsimerő hang is, amelyik vette a poént.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!