Bulvár

2011.10.18. 13:26

Divatshow Nagykanizsán: ruhái miatt látogatott haza Zimány Linda

Látványos divatshow keretében lépett színpadra a minap a nagykanizsai származású Zimány Linda, hogy népszerűsítse a nevével is fémezett ruhakollekciót.

zaol.hu

Csipke és szatén koktélruhák, fekete-fehér és nude színek, jól variálható darabok jellemzik az őszi-téli kollekciót, amelyet egy látványos divatshow-n tekinthetett meg a nagykanizsai közönség. Az eseményen ráadásul nemcsak a csinos modellekben gyönyörködhettek az érdeklődők, sztárfellépők tették még izgalmasabbá a délutánt.

Zimány Linda immáron második alkalommal mutatta be szülővárosában a Covergirs által megálmodott darabokat.
„Az esemény jó alkalmat adott arra, hogy egy kicsit anyukámékhoz is ellátogassak. Sajnos mostanában elég kevés időm jut arra, hogy hazajöjjek, de mivel a bemutató csak öt órakor kezdődött, így nem maradhatott el a közös családi ebéd. Majd délután a divatnapon több régi ismerőssel is találkoztam, akik nemcsak azért jöttek el, hogy váltsunk néhány szót, de az új kollekcióra is kíváncsiak voltak” - mesélte mosolyogva Linda.

A divatshow végén Tóth Gabi lépett a színpadra, aki néhány fergeteges dallalkoronázta meg a délután hangulatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!