Bulvár

2011.10.19. 08:57

Celeb-törés: Vége Dzsudzsák Balázs és Zimány Linda szerelmének? - Linda cáfol (frissítve)

Szárnyra kapott a hír, miszerint vége a nagykanizsai származású modell, Zimány Linda és orosz Anzsi Mahacskala gárdájában játszó Dzsudzsák Balázs szerelmének. A modell azonban cáfol: mint mondja, a kapcsolat továbbra is tart, csak a találkozások ritkultak.

zaol.hu

A Blikk információi szerint a pár útjai különváltak, s bár Linda nem erősítette meg az értesülést, a bulvárlap a focisat több ismerősétől is megerősítést kapott, s a modell az elmúlt napokban egy közösségi oldalon a barátaitól több támogató „hozzászólást" kapott, melyből a különválásra lehet következetni.

A modell azután lett  Dzsudzsák Balázs párja, hogy tavaly szakított Kaló Dénes póker világbajnokkal. Linda ez év elején már ideje nagy részét már Hollandiában töltötte az akkor még az  Eindhovenbe játszó Balázzsal.

- Balázs nekem a minden, ő az első férfi, akivel ennyire egy húron pendülünk – nyilatkozta áprilisban. munkatársunknak Linda, aki még új mellekkel is meglepte a focistát, aki a nyáron az orosz Anzsi Mahacskalához igazolt.  

A szakítást Zimány Linda RTL Klub egyik reggeli  műsorában cáfolta. Mint mondta, most, hogy Dzsudzsák Balázs Moszkvában él, ritkábban tudnak találkozni, s a vízum-szükséglet miatt kijutni sem olyan egyszerű az oroszokhoz. Mindezek mellett Linda a tanulmányaival, s munkájával - rövidesen egy ügyvédi irodában fog dolgozni - indokolja a ritkuló együttléteket, ám hangsúlyozza: ez korántsem a szerelem vége, inkább egyfajta próbatétel. Van, hogy két-három hét is eltelik, mire találkozni tudnak Balázzsa - meséli Linda, aki  bízik abban, hogy szerelmük kibírja a távolságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!