Bulvár

2011.09.20. 09:42

Turnéra indul a Rómeó Vérzik

Október elsején veszi kezdetét a felvidéki Rómeó Vérzik őszi turnéja. A zenekar 15 városban lép fel, ezek többsége Magyarországon található. A koncertsorozat előzenekarai a dombóvári Hátsóajtó és a veszprémi Deep Inside lesznek.

Gyuricza Ferenc

A turné első állomása Sopronban lesz, majd egy héttel később Zalaegerszegen játszik a három zenekar. Október 14-án Szekszárdon adnak koncertet, míg másnap Győr fogadja őket. Innen Szegedre utaznak tovább - az ottani koncert időpontja október 21. -, a rá következő napon viszont már újra a Dunántúlon, pontosabban Tatabányán lesznek láthatóak. Az utolsó októberi hétvégét Szombathelyen kezdik, majd 30-án a budapesti Club 202-ben lépnek színpadra.


A turné novemberi állomásai között még négy magyarországi város - Barcs, Pécs, Dombóvár és Debrecen -, valamint Révkomárom szerepel, decemberben pedig két további felvidéki helyszínen, Zselízben és Dunaszerdahelyen adnak koncertet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!