Bulvár

2011.08.19. 17:07

Alakul a Hangfoglalás programja

Szeptember 30. és október 2. között immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre Közép-Kelet-Európa legnagyobb zenei szakmai kiállítása és vására, a Hangfoglalás. A három napos programnak ezúttal is a budapesti Syma Sport- és Rendezvényközpont biztosít helyet.

zaol.hu


A nyolcezer négyzetméternyi bemutatótéren mintegy száz kiállító jóvoltából lesz lemérhető, hogy 2011-ben hol tart a hang-, a fény-, a színpad-, a színház- és stúdiótechnika. A programot emellett több, mint 270 zenei esemény - köztük dedikálások, közönségtalálkozók, élő fellépések - teszi még színesebbé. Fellép többek közt az Anti Fitness Club, Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint, Jamie Winchester, a Szabó Balázs Band, a Wasabi Kht., valamint a Kiss Forever Band.

 A Hangszeresek Országos Szövetsége által szervezett monumentális rendezvényen több tízezer hangszert - köztük pengetőst, fúvóst, billentyűst és ütőst - lehet kipróbálni, illetve bemutatkozik a világ legmodernebb hang-, fény-, színpad- és stúdiótechnikája is.

 Nyár 2011

 Balaton 2011

 További zalai programok itt!

 Fesztivál 2011 - Minden egy helyen

 További zenei hírek itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!