Bulvár

2011.06.19. 12:30

Szexi DJ: Kustánczi Lia a férfimagazinok címlapján és a keverőpult mögött

A csinos modell, playmate és énekesnő,a 27 éves Kustánczi Lia minden erejével a lemezlovas karrierjére koncentrál. A férfimagazinok címlapjáról megismert hölgy nagyon eltökélt, hiszen nem csak a hazai, hanem a külföldi közönség előtt is bizonyítaná tudását.

Benedek Bálint


Ebben a legjobb barátnője, a nagykanizsai Dolmányos Edina támogatására is számíthat, aki már 15 éves kora óta pörgeti a lemezeket. A lányok kicsivel több, mint két évvel ezelőtt egy közös baráti társaságban találkoztak először, s a beszélgetések során kiderült, hogy érdeklődési körük szinte azonos.

- Az, hogy Lia ismert személyiség csak egy dolog, ő is ugyanolyan ember, mint bárki más - mondta a budapesti Műszaki Egyetem közgazdász szakán tanuló Dolmányos Edina. - A bulvármédia olykor néhány dolgot elferdít, de szerencsére Lia nagyon határozott, s kivédi az alaptalan támadásokat.

Ami a zenélést illeti mindkét lánynak hasonló céljai vannak, bár Kustánczi Lia az ismertségének köszönhetően  már előrébb tart a ranglétrán. Többek között erről is beszélgettünk vele egy kanizsai szórakozóhelyen, ahol kizárólag a saját mixeiből adott ízelítőt a táncoló közönségnek.

- Az első videóklipem hanganyaga olyannyira lenyűgözött, hogy az éneklés helyett inkább a zene keverése varázsolt el  - mosolygott Lia. - Fél éve kezdtem a lemezjátszó mögött, több tapasztalt oktató is segítette munkámat, jelenleg dj. Goldhand terelget a pályám elején. A bulikat rendszerint a dallamosabb, könnyebben emészthető zenékkel kezdem, később fokozatosan felpörgetem a ritmusokat, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót.
      
Lia hozzátette: lelkileg már felkészült a nehézségekre, tehát tudja, hogy az éjszakai bulikban mindig fitten és kipihenten kell megjelennie. Ha jó zenét nyom, akkor a közönség elismerését is kivívhatja, hiszen a női lemezlovasokban kevésbé bíznak a bulizók, pedig bennük is megvan a kellő kreativitás.
Ha már a fittségnél tartunk, Lia továbbra sem panaszkodhat, hisz tökéletes alakja mellett még mindig ad a külső megjelenésére: a közelmúltban cseréltette ki megunt mellimplantátumait egy mérettel nagyobbakra. A hölgynek saját bevallása szerint mostanában nem volt ideje a férfiakkal foglalkozni, így lassan két éve nem volt szerelmes, hisz teljes erőbedobással a zenei karrierjének egyengetésére koncentrál.

 

- Nincs férfiideálom, meglátni és megszeretni, ezt vallom - folytatta a 27 éves hölgy.  - Jelenleg ismerkedem egy úrral, aki nem celeb, nem ismert személyiség, de az eddigi beszélgetéseink alapján nagyon jó esélyei vannak.

A modell naptára a nyárra teljesen betelt, a zenélés mellett fotózásokra is hivatalos, s ha minden jól megy hamarosan  menyasszonyi ruhákban is pózol majd valamelyik újság címlapján.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!