Bulvár

2011.05.13. 08:10

Baki - Fordított magyar zászlót lengetett Wolf Kati Eurovíziós Dalfesztiválon

A napokban zajló Eurovíziós Dalfesztiválon magyar résztvevőért is szurkolhatunk Wolf Kati személyében. Ám az esti ünneplés hevébe becsúszott egy kis baki: Kati fordított magyar zászlót lengetett a színpadon.

Arany Horváth Zsuzsa

Számos olvasónk jelezte, s persze mi magunk is észleltük, a magyar zászló kissé furán mutatott kedvencünk kezében a  magyar távirati iroda által közzétett fotón.  Fordítva voltak ugyanis a színek, s a címer is fejtetőn áll a hurkapálcára szerkesztett trikolóron.   

A magasra hágó nézői szimpátiának is betudható, hogy az öröm mellett sokan sajnálják ezt a bakit.

 

Csütörtök este sikerült Németországban telefonon elérnünk Wolf Kati egyik menedzserét, Baráthy Barbarát, aki elmondta, nagy a zűrzavar ilyenkor. Kati a többi versenyzővel együtt a pontszámokra várt a  fellépés után, s amikor kiderült, bejutott  a szombati döntőbe a tíz legjobb közé, mielőtt kilépett volna a sajtótájékoztatóra, a szervezők a kezébe adták az ominózus zászlót. Ő persze az örömmámorban nem figyelhetett  mindenre. Ez legyen a legnagyobb baj, a lényeg az, hogy szombaton ismét felléphet, Magyarország jó hírét öregbítve.


 Eurovíziós Dalverseny - Wolf Kati bejutott! (videók)


Kis Vuktól az X-faktor színpadáig: interjú Wolf Katival

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!