Bulvár

2011.03.22. 12:03

Elkészült a NoAlibi második videoklipje

Az Egyszer hibáztam című dalához készítette el második videoklipjét a 2010 tavaszán alakult NoAlibi együttes. A háromtagú magyar formáció közben bemutatkozó albumán is dolgozik, a nagylemez várhatóan még ez évben megjelenik.

Gyuricza Ferenc


A NoAlibi rövid időn belül a hazai tinik egyik kedvenc együttese lehet. Az egy évvel ezelőtt alapított triót három gimnazista alkotja. A zenekarban Simon Kolos énekel és gitározik, Vándor Ádám a basszusgitáros, míg a dobok mögött Hámos Bence foglal helyet. Az együttes dalai a pop, a rock, a punk és az alternatív stílusjegyeit egyaránt magukon viselik.

 

A NoAlibi bemutatkozó dala a Csak egy perc című szerzemény volt, amelyhez videoklipet is forgattak. A kisfilmet a legnagyobb video-megosztó oldalon több, mint százezren tekintették meg. A második klip az Egyszer hibáztam című dalhoz készült, melynek bemutatója március 16-án volt az egyik hazai zenés tévécsatornán.

Az együttes tagjai jelenleg első albumuk dalain dolgoznak. A felvételek a Silverhill stúdióban zajlanak, Vígh Arnold segítségével. A lemezen a tervek szerint tíz dal kap majd helyet, köztük az a szám is, amelyet a West Balkánban történt tragédia áldozatainak emlékére írták. A dal bemutatója szűk baráti körben zajlott a budapesti Millenárison. A zenekar első CD-jének megjelenése még ez évben várható.

 

 

 

 További zenei hírek itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!