Bulvár

2011.01.28. 21:33

Szenzációs videó: az elképesztő Keenan Cahill playbackel David Guetta slágereire

Keenan Cahill lényegében nem csinál mást, mint tátog és grimaszol különböző mai slágerekre, mégis óriási sikere van. Még a világ egyik legjobb DJ-je, David Guetta is nemrég Chicago felé vette az irányt, hogy a 15 éves, igazán viccesen playbackelő YouTube sztárral elkészítse közös videóját.

zaol.hu

Keenan egy évvel ezelőtt lett sztár, mikor emberek milliói kezdték el rendszeresen nézni saját hálószobájában felvett playback produkcióit, melyekben a legkedveltebb pop számokra tátogott mulatságos, sajátos mimikával és mozgással kísérve. A fiú azért ilyen kisnövésű és furcsa arcú, mert egy súlyos genetikai betegségben, a Maroteaux-Lamy szindrómában szenved - írja  a medicaleality.wordpress.com


Ke$ha, Usher, Willow Smith, Lady Gaga, Rihanna és Pink – csak pár név azok közül a sztárok közül, akiknek slágereire Keenan a maga utánozhatatlan stílusában playbackelt. A legkedveltebb videója, amit több, mint 28 millióan láttak az interneten, Katy Perry Teenage Dream című számának Keenan Cahill-verziója. Nézze meg itt a videót!



Hogy mi a hatalmas siker titka? A kisnövésű, szemüveges tini mulatságos benyomást kelt:  döbbenetes arckifejezések, elképesztő mozdulatok, néha halandzsa tátogás és nagy adag humor jellemzik videóit. Ritmus- és humorérzéke vitathatatlan, ám saját énekhangjával akadnak gondok... Talán épp ezért lett inkább a tátogással YouTube sztár. Hallgassa meg, hogyan énekel a fiú itt:


Keenan 2010 végén az egyik legismertebb rapperrel közösen készített klipet: 50 Cent és Jeremih Down on Me című számának playbackelése közben a fiú szobájában egyszer csak feltűnik a sztár. Óriási siker a videó. Keenant azóta számos tévéműsorba, show-ba hívták - írja az mtv.com.



A vicces tinisztárral most David Guetta is szeretett volna együtt dolgozni: felajánlotta neki, hogy tátogja végig legnagyobb slágereiből készített mixét egy közös videóban. A DJ teljesen el volt ragadtatva  Keenantől, akit egy nagyon okos, vicces srácnak, a YouTube igazi szenzációjának tart, a videó pedig szerinte  nagyon menőre sikerült. „Hihetetlen, még csak 15 éves, de tudja, mit csinál. Az arckifejezései igazán viccesek és érdekesek” – nyilatkozta David.

 

Közös klipjükben a DJ Keenan mögött keveri a zenéket és csak néha fordul a kamera felé, hogy felmutatssa az éppen hallható sláger címét.  David azt szerette volna, hogy a tini legyen a középpontban, főként róla szóljon a produkció, ő pedig a háttérben, a fiút támogatva tűnjön fel a videóban. "Úgy gondolom, az emberek igazán szeretni fogják a végeredményt" - vélekedett a DJ. Lássuk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!