Bulvár

2010.08.02. 18:27

Világrekordra készül a zalai DJ

Csuka Attila januárban már megdöntötte a magyarországi rekordot, most nagyobb dobásra készül: a hobbi lemezlovas nettó 125 órán át szolgáltatja a muzsikát a Dísz téren.

Péter Gyöngyi


Csuka Attila hétfő  délután állt a dj-pult mögé, és tervei szerint vasárnap délelőtt még zenét szolgáltat.

Januárban több mint 90 órán át muzsikált folyamatosan, ezzel a hazai csúcsot döntötte meg. A világrekordot egyelőre a skót dj Alan D. tartja 124 órával, ám, ha minden jól megy, ez már nem sokáig marad így.

– Naponta reggel 8-9 órától este 10 óráig lesz hallható a zene, azon túl, éjszaka, már csak a sátorban – mondta tájékoztatásképpen a fiatalember, mielőtt nekiveselkedett a feladatnak. Hozzátette, ilyen hosszú időbe minden belefér, a legkülönbözőbb műfajok előadóitól játszik dalokat, igyekszik minden korosztály igényeinek eleget tenni. Óránként 5 perc szünetet tarthat, ez azonban összevonható.

 

 

Az összeadott pihenőidőt számítják majd le a zeneszolgáltatás teljes idejéből, ez lesz az a nettó idő – reményei szerint 125 óra –, amivel világrekorder lehet.

Speciális étrendet nem követ, azt fogyasztja, amihez étvágya lesz.

A napokon át tartó ébrenlét igencsak megviseli a szervezetet, természetesen nyolcóránként orvos ellenőrzi Csuka Attila egészségi állapotát. Az, akit magával ragad a zene, a hangulat, nyugodtan táncra is perdülhet, szombaton például éjfélig tart a buli.

Remélhetőleg a szórakozni vágyó közönség buzdítja is a dj-t. A kísérlet ideje alatt trambulin várja a gyerekeket, csocsózhatnak is a látogatók. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!