Bulvár

2010.08.22. 13:02

Jennifer Anistont divatmagazinban fotózták Barbra Streisand stílusában

Jennifer Aniston példaképe, Barbra Streisand amerikai színész-énekesnő előtt tiszteleg az őt idéző képekkel a Harper's Bazaar amerikai divatmagazin szeptemberi számában. A képek majdnem kifogástalanok, ám Streisand egyvalamit hiányolt...

zaol.hu

Már korábban is úgy tartották számon Jennifer Anistont, mint Barbara Streisand mai  “megfelelőjét”.  Nem csupán külsejük miatt gondolták úgy többen, hogy nagyon hasonlítanak, hiszen mindketten humoros, bájos, tehetséges színésznők.

Jennifer Anistonnak ráadásul egyik legnagyobb példaképe Streisand, így 2010-ben úgy döntött,  sajátos módon tiszteleg előtte. A Harper's Bazaar magazin legújabb számában Aniston Barbra Streisand stílusában jelenik meg. 

Jennifer Aniston a magazinban mesél Streisand-ról, többek között arról, hogy milyen élmény volt vele találkozni. Már gyerekkora óta ismerte őt, ám csak később, már színésznőként egy rendezvényen találkozott vele. Bármiről lehetett vele beszélgetni, közvetlen volt, olyan, mintha mindig ismerte volna – nyilatkozta Aniston.

A fotósorozat remekül sikerült: hűen tükrözi Barbara Streisand egykori, csodálatra méltó stílusát. S hogy mit gondol a képekről maga Streisand? „Nagyon hízelgő, hogy Jennifer Aniston úgy döntött, az én stílusomban jelenik meg a Harper’s Bazar-ban. Ő egy bűbájos személyiség, és úgy gondolom, remek munkát végzett. Bár, még egy olyan kis dudor is lehetne az orrán, mint nekem ” – jegyezte meg viccelődve Streisand a barbarastreisand.com oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!