Bulvár

2010.08.25. 13:45

Jelentkezni lehet Katy Perry énekesnő klipforgatására

Ősszel Budapesten is fellép napjaink egyik legnépszerűbb amerikai énekesnője, Katy Perry; új videóklipje, a Firework forgatására szerdától Magyarországon is lehet jelentkezni.

MTI

Összesen 29 kiválasztott magyarországi rajongó vehet majd részt az egyik legismertebb fiatal amerikai popsztár szeptember végi videóklip-forgatásán - közölte a T-Home-T-Mobile PR osztálya szerdán az MTI-vel. Mint elmondták, Katy Perry ősszel várhatóan Budapesten is koncertet ad; az időpontot később hozzák nyilvánosságra.
   
A nemzetközi produkcióban megvalósuló felvételre kétféleképpen lehet jelentkezni. A pályázók elmehetnek a www.katyklipje.hu oldalon meghirdetett nyilvános szereplőválogatásra, ahol videofelvételt készítenek róluk, vagy saját videót tölthetnek fel az említett site-ra.


Hallgassa meg Katy Perry Firework című dalát!   
A jelentkezőknek önmagukról, a bennük rejlő tehetségről, leginkább érdekes, értékes képességeikről kell tanúságot tenniük. A videók alapján a zsűri - benne Harsányi Leventével, Hámori Barbarával, Lakatos Márkkal és Liluval - választja ki azokat, akik részt vehetnek Katy Perry videoklipjének forgatásán. Jelentkezni szeptember 12-ig lehet.
   
Katy Perry a kaliforniai Santa Barbarában született 1984-ben. A kedvesen pimasz, kislányosan bájos dalszerző-énekes 2008-ban kapta meg első Grammy-díj jelölését. Az eddig ötmillió példányban elkelt One of the Boys című lemeze megjelenése óta huszonöt országban volt listavezető olyan dalokkal, mint az I Kissed a Girl, a Hot N' Cold, a Thinking of You vagy a Waking Up in Vegas. Perry már több mint huszonkétmillió digitális lemezt adott el, új albuma a Teenage Dream augusztus 30-án jelenik meg.


Ezek is érdekelhetik