Bulvár

2010.08.16. 07:32

Az utolsó kenet: Gábor Zsazsa papot hívatott

Gábor Zsazsa megkérte a férjét, hogy hívasson papot, aki feladja neki az utolsó kenetet - közölte vasárnap Los Angelesben az egykori színésznő szóvivője.

MTI

A UCLA Ronald Reagan egészségügyi központjában kezelt, 93 éves asszony állapota a férje, Frederic Von Anhalt herceg szerint "nagyon súlyos". Gábor Zsazsa az elmúlt hónapot túlnyomórészt kórházban töltötte, miután június 17-én tévénézés közben leesett az ágyáról és csípőtörést szenvedett. A magyar származású színésznő felső testéből szombatra virradóra - legutolsó házasságának 24. évfordulóján - két vérrögöt távolítottak el. A beavatkozás több órán át tartott, a rögök a szív közelében helyezkedtek el.


Gábor Zsazsa nem hajlandó több műtéten átesni

A halálosan beteg Gábor Zsazsa úgy döntött, hogy élete hátralevő részét Bel Air-i otthonában tölti el, és már nem hajlandó több műtéten átesni - közölte a magyar származású világsztár szóvivője, John Blanchette. A 93 éves Gábor Zsazsa férje, Frederick von Anhalt herceg papot hívatott vasárnap, hogy a kórházban feladja az utolsó kenetet feleségére. Gábor Zsazsa az elmúlt hónapot túlnyomórészt kórházban töltötte, miután június 17-én tévénézés közben leesett az ágyáról és csípőtörést szenvedett. Az asszonyt szerdán, három heti kezelés és egy csípőprotézis beültetése után hazaszállították, de pénteken visszavitték a kórházba a mentők mert vérzett és erős fájdalmakra panaszkodott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!