Bulvár

2010.08.22. 13:50

A lány a srác ajkát harapdálta! Tuttifrutti illatú klipforgatás

A kizárólag nagykanizsai fiatalokból álló, funky-rock zenét játszó Radioaktív együttes legfrissebb, Újra címet viselő albumáról a Csak még egyszer című dalához forgatott videóklipet a Hevesi Sándor Művelődési Központ színháztermében.

Benedek Bálint

A dél-zalai banda semmit sem bízott a véletlenre, hisz a szerelmi történetet feldolgozó videóhoz külön szereplőválogatást (casting) is tartott. Számos jelentkező közül a csapat tagjai a rendkívül dekoratív, modellkedéssel is foglalkozó, 18 éves budapesti Asztalos Lilla mellett tették le a voksukat. A férfi szerep betöltésére a klip operatőrének, Gerócs Balázsnak egyik legjobb barátja, Fülöp Roland vállalkozott.


A 19 éves szintén kanizsai asztaliteniszező - Lillához képest - abszolút kezdőnek számított, hisz korábban soha nem szerepelt kamera előtt. A radioaktívos srácoknak viszont nem ez volt az első forgatásuk, s úgy tűnik nem is az utolsó. A Csak még egyszer videó elkészülte után nem állnak le, s szintén a kanizsai Gerócs Balázs ötletei alapján az Éget és az Élek a mának című számokhoz egyaránt forgatnak kisfilmet.


- A legjobb minőségű felvételeket csak Balázs közreműködésével láttuk biztosítottnak - mondta Nemes Péter az együttes basszusgitárosa. - A Csak még egyszer fülbemászó dallamvilága, s lendületes szövegezése miatt lehet közkedvelt. A koncerten a rajongóink már hallhatták, nekik tetszett, s ehhez egy szintén izgalmas klippet szerettünk volna készíteni.

Nos, a HSMK-ban ez utóbbiból nem volt hiány, ugyanis a szereplők olykor még a színészeket is megszégyenítő profizmussal tűrték a különféle érdekes feladatokat. Az egyik pillanatban a tuttifrutti illatú szárazjég füstköd-felhőből kellett előtörniük, máskor pedig Lilla szerelmes pillantások közepette harapdálta Roland ajkait.


- Komoly feladat, amire kiválasztottak, s ehhez koncentrációra volt szükségem - fogalmazott a forgatás szünetében Asztalos Lilla. - Minél kevesebb hibával és komolysággal igyekeztem kezelni a helyzeteket, a táncos jeleneteket pedig kifejezetten élveztem, remélem ez a videóból is kiderül majd.


Eközben az éppen idén ötéves fennállását is ünneplő, Einger Gábor (dob), Gilincsek Péter (ének, gitár), Nemes Péter (basszus gitár) és Sipos Barnabás (szólógitár) alkotta banda már a koncertfelvételekre hangolódtak, hisz a forgatásból ők sem maradhattak ki. Az esti fellépésen kiválóan "vizsgáztak" a fiúk, így az éjszakába nyúló felvételekből a vágási munkálatokat követően várhatóan szeptember közepére készülhet el az érdekes videó.



Hallgassa meg az együttes Még néhány lépés című számát!




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!