Bulvár

2010.05.25. 07:49

Szex és New York 2. - Sztárparádé és csillogás az új mozifilmben

Carrie, Samantha, Charlotte és Miranda (Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis és Cynthia Nixon) újabb kalandokba keverednek a Szex és New York mozifilm második részében. Nézze meg a filmelőzetest itt!

Horváth A. Attila

A történet középpontjában természetesen a szerelem, a barátság, a partik és a divat áll. A négy barátnő New York-ból  ezúttal egy izgalmas utazásra indul a világ egyik legegzotikusabb helyére, Abu Dhabi-ba. A lányok a szürke hétköznapokból kiszakadva, állandó csillogásban, fényűző partikon töltik el napjaikat, választ kapva arra a kérdésre: van-e élet a házasság után?


A film a káprázatos ruhaköltemények és a sztárszínészek mellett sok meglepetést is tartogat. Carey például összefut  egykori szerelmével, a sármos bútortervezővel, Aidennel. Hogy ez milyen érzelmeket vált ki az első részben feleséggé lett újságíróból, azt a május 27-i premieren megtudhatjuk. Addig is nézze meg a film előzetesét itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!