Bulvár

2010.04.29. 11:33

Megvan a negyedik Alkonyat-film rendezője!

Bill Condon rendezi a Hajnalhasadás című negyedik Alkonyat-filmet - jelentette be a szériát gyártó Summit Entertainment.

MTI

Condon elmondta: nagyon örül, hogy a befejező részben ő vezetheti el a történetet a végkifejletéhez. Korábban más híres rendezők - köztük Gus Van Sant és Sofia Coppola - neve is szóba került a Hajnalhasadással kapcsolatban.
   
A kamaszoknak, főként tinédzser lányoknak szánt vámpírsorozat utolsó részének forgatókönyvén már dolgoznak, a produkcióban Kristen Stewart, Robert Pattinson és Taylor Lautner alakítják a főbb szerepeket.

   
Condon 1999-ben kapott forgatókönyvírói Oscar-díjat az Érzelmek tengerében (Gods and Monsters) című drámáért, de ő írta és rendezte a Dreamgirls című zenés filmet, valamint ő volt a producere a tavalyi Oscar-shownak, amelyet Hugh Jackman vezetett.
   
A Stephenie Meyer regénysorozatából forgatott Alkonyat-filmek harmadik epizódját, a Napfogyatkozást június 30-tól láthatják a nézők a mozikban.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!