Bulvár

2010.01.12. 16:47

Vissza a gimibe! Olcsóbb Pókembert akarnak a hollywoodi stúdiók?

Tobey Maguire szögre akasztotta a Pókember-ruhát és a nagy sikerű trilógia rendezője, Sam Raimi is kiszállt a filmsorozat negyedik részének munkálataiból.

zaol.hu

A Sony Pictures és a Marvel stúdió hétfőn jelentette be, hogy új irányba terelik a szuperhősszériát, és a korábbi tervekkel ellentétben - a történet gyökereihez visszanyúlva - a gimnazista korú Peter Parker kalandjait gombolyítják tovább.
   
Az már a múlt héten kiderült, hogy a Pókember 4. nem készül el időre, tervezett bemutatója dátumára, 2011. május 6-ra egy másik szuperhősfilm, a Thor premierjét jelentette be a Paramount Pictures. De az akkori közlemények még csak a pókos produkció kreatív problémáiról szóltak: a rendező Raimi és a gyártó filmstúdió nem tudtak megállapodni az új forgatókönyvben.

   
A mostani bejelentést Raimi és Maguire is profi nyugalommal fogadta: mindketten örömmel emlékeztek meg a sikeres trilógiáról, és teljes bizalmat szavaztak az új iránynak.
   
A Sony jelezte, hogy James Vanderbilt forgatásra kész könyvét fogják használni. A rendezőről és a főhősről azonban még gondoskodni kell. Az új epizód 2012 nyarára kerülhet a mozikba - írta a variety.com. A hollywoodi szaklap online kiadványa megjegyezte, hogy a gimis Pókember - a visszatérő sztárok nélkül - valószínűleg jóval kisebb költségvetésből kihozható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!