Bulvár

2009.10.23. 08:06

Csak egy nő? - Szex és New York Csézy-vel

Csak egy nő címmel október 30-án jelenik meg Csézy második albuma. Az Eurovíziós Dalfesztivál 2008-as hazai döntőjét megnyerő, Viva Comet díjjal kitüntetett énekesnő új nagylemezének címadó dalát a világhírű dalszerző, Desmond Child írta.

zaol.hu

Csézy 2007-ben szinte üstökösként robbant be a hazai könnyűzenei színtérre, ahol az Általad vagyok és a Szívverés című daloknak köszönhetően hamar óriási népszerűségre tett szert. A fantasztikus hangú előadóművész sikerrel szerepelt a 2008-as Eurovíziós Dalfesztivál hazai döntőjén, majd Viva Comet díjjal tüntették ki.

Az első lemez sikerét követően Csézy idén új albummal jelentkezik, amelyen a védjegyévé vált balladák mellett helyet kapnak a temperamentumosabb, gyorsabb dalok is. Közéjük tartozik a nagylemez címadó szerzeménye, a Csak egy nő, amelynek zenéjét az a Desmond Child írta, aki korábban Cher, Ricky Martin, a Bon Jovi, az Aerosmith, a KISS és Christina Aguilera sikereihez is hozzájárult.

A dalhoz készült klipben - amely a Szex és New York című filmsorozat hangulatát idézi meg - Csézy barátnői, Peller Mariann műsorvezető és Kerekes Vica színésznő is szerepet kapott. A kisfilmet Tóth Gergő készítette.

A lemezen közreműködött Rakonczai Viktor, Nagy László, Kaszás Péter, valamint a Los Angeles-ben élő Ifj. Malek Miklós, aki olyan előadókkal dolgozott már együtt, mint Anastacia vagy Jennifer Lopez.

További zenei csemegéket talál zeneoldalunkon, kattintson ide!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!