Bulvár

2009.09.03. 13:25

Paris Hilton szexi kollekcióját mutatta be a Budapesten nyílt Coin-ban

Budapest - Keményen dolgozó üzletasszonynak tartja magát Paris Hilton, aki saját kollekcióját mutatja be Budapesten a Coin olasz nagyáruház csütörtöki nyitóestjén.

zaol.hu

Paris Hilton örökösnőből  kemény üzletasszony lett

Igazán nagyon élvezem bármelyik szerepkört, az énekesnőt, a színésznőt, a divattervezőt, a társasági személyt, az örökösnőt, de én igazán üzletasszony vagyok - mondta Paris Hilton, aki a saját nevét viselő kollekció egyik fehér-fekete ruhájában és egy több mint tíz centiméteres tűsarkúban vett részt a nagyáruházlánc vezetése által tartott sajtótájékoztatón a Dorottya Palotában.


Paris Hilton nézegeti új ruhakollekcióját a budapesti Coin-ban

A híresség azt mondta, annak ellenére, hogy nagyon sokan elkényeztetettnek tartják, két lábbal áll a földön, sikerének titka pedig a kemény munka. "Csak egyszer élünk" - jegyezte meg Paris Hilton, aki ezzel magyarázta, hogy igyekszik kihasználni az adódó lehetőségeket. Az örökösnő jelenleg is nagyon elfoglalt: hamarosan megjelenik új zenei albuma, és dolgozik következő ruhakollekcióján.
    
Paris Hilton beszélt arról is, hogy imádja a divatot, kislánykora óta vesz részt divatbemutatókon, és mindig is divattervező szeretett volna lenni, ez most sikerült is. Nagyobb eseményeken stylist segít neki kiválasztani a megfelelő ruhát, de a mindennapokban saját maga dönt arról, mit vesz fel. Bárhol jár, Japánban, Spanyolországban, Los Angelesben vagy Budapesten, mindenhol elmegy vásárolni; a magyar lányoknak pedig azt ajánlotta, hogy olyan "szexi és aranyos" dolgokat hordjanak, mint amilyenek az ő kollekciójában is megtalálhatók.
Az idei őszi divattrendből Paris Hiltonnak a koptatott farmer, a gyöngyök és az élénk színek tetszenek.


Paris Hilton a budapesti sajtótájékoztatón nyilatkozik új divatkollekciójáról
    
Paris Hilton elmesélte, hogy szabad idejében szeret otthon lenni, korcsolyázni, főzni és természetesen vásárolni is. Az egyik újságíró, készülvén az örökösnő válaszára, egy magyar szakácskönyvvel lepte meg Paris Hilton. A sajtótájékoztató végén Paris Hilton körbesétált az üzletben, ami szerinte olyan mint egy múzeum, majd előkerült a napszemüvege is, és abban is fényképezték az áruház logója előtt.

Budapesten megnyitotta kapuit az olasz Coin nagyáruház

Tízmillió eurós forgalomra számít az olasz Coin nagyáruház, amely csütörtökön Paris Hilton részvételével nyitotta meg első magyarországi üzletét Budapesten. A Dorottya utcában nyílt, 1.200 négyzetméteres üzlet az első a magyarországi boltok közül - mondta Stefano Beraldo, a Coin áruházlánc ügyvezető igazgatója. Hozzátette: további boltokat is szeretnének nyitni a fővárosban és vidéken is, keresik a megfelelő ingatlant.

Az áruház berendezésére hárommillió eurót fordítottak, és tízmillió eurós bevételt várnak. Az igazgató megjegyezte, az üzletnek helyet adó Dorottya Palota a firenzei Frattini csoport tulajdona. A Coin árképzését az alsó középkategória és a középmagas kategória közé sorolta.
    
Stefano Beraldo ismertetése szerint a ruhákon kívül illatszereket, kiegészítőket és lakberendezési cikkeket forgalmazó áruházlánc 1,1 milliárd eurós forgalom mellett 133,7 millió eurós adózás előtti eredményt ért el tavaly. Hatezer alkalmazottjuk évente 130 millió ruhadarabot állít elő és értékesít. A társaság Olaszország legnagyobb ruházati kiskereskedelmi vállalata, 6.000 alkalmazott dolgozik 525 üzletükben - hangsúlyozta Beraldo.

Olvassa el Celeb-börze és bulvár hírek rovatunk többi cikkét is!

Forrás és fotók: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!