Bulvár

2009.08.30. 08:37

Vezetni tanul a No Thanx basszusgitárosa: a jogsi után jöhet az új lemez

ZH - Született tehetség a fiú. Mármint ami a vezetést illeti. Ezt állítja Bándli Tibor autóvezető oktató a No Thanx basszusgitárosáról, Szekér Olivérről. A 17 éves fiú szerdán sikeres rutinvizsgát tett, és három hét múlva talán már friss jogosítványtulajdonosként róhatja a köröket a városban.

zaol.hu

Fél tizenegyre beszéltük meg a találkozót a No Thanx oszlopos tagjával, Szekér Olivérrel és oktatójával, Bándli Tiborral. Előbb semmiképp sem tudtunk volna találkozni, mivel Olivér tíz órakor vizsgázott a rutinpályán. Ennek ellenére egy kicsit előbb csörgött a telefon...
 
Olivér kipattan az autó anyósüléséről, és vidáman újságolja: sikerült! Az emelkedőre történő felmenetet húzta, kézifékes elindulással... Hozzá is teszi, hogy nem épp a kedvenc feladatai közé tartozik ez a manőver, de a lényeg, hogy sikerült. Hát, akkor irány a forgalom! Oktatójától átveszi a kormányt, mi hátra ülünk, és lassan elindulunk. Közben faggatjuk őt is és Bándli Tibort is.
  
A zenekarral sokat járunk Budapestre, emiatt mindenképpen szerettem volna még a nyáron megszerezni a jogosítványt.
Sokat tanultam a KRESZ-vizsgára, és szerencsére elsőre sikerült is. Körülbelül két-három hete járok vezetni. Számomra ez az autósiskola olyan, mint amikor egy családban generációkon keresztül mindenki ugyanazt a gimnáziumot választja. Édesapám, édesanyám és a testvérem is itt tanult vezetni. Ismerősöm ajánlotta Bándli Tibort. Nem bántam meg, hogy ő választottam. Nagyon jó hangulatban telnek az órák, mindig örömmel és izgalommal jövök hozzá vezetni magyarázza Olivér. 

 Olivér kedvenc forgalmi helyzete a párhuzamos utakon történő folyamatos haladás. A parkolással azonban még kicsit hadilábon áll, de szerinte hamarosan ez is menni fog. Persze oktatójának is megvan erről a véleménye. Szerinte tanítványa néhány hét múlva már nagyon jól fog parkolni, és az is elképzelhető, hogy az lesz a kedvenc manővere. 

Született tehetség a fiú. Nagyon jól vezet, érzéke van az autóhoz, s a jármű finom kezeléséhez. Ha jellemeznem kellene a vezetési stílusát, azt mondanám, hogy Olivér nagyon sportosan kezeli az autót. Kifejezetten élvezem oktatni, mivel az órák is jó hangulatban telnek. Olivérnek remek a humora, s ezzel a képességével sok problémás helyzetet könnyen meg tudunk oldani ecseteli Bándli Tibor. 


A www.vasnepe.hu oldalán további részleteket tudhat meg Olivértől, katt ide!

Kattanjon rá zeneoldalunkra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!