Bulvár

2009.04.24. 07:01

Botrányos! Részeg volt a popsztár és meztelenül sétálgatott a parkban

Tokió - Közszeméremsértés miatt letartóztattak egy híres japán popénekest csütörtök hajnalban, mert részegen és meztelenül hangoskodott egy tokiói parkban - adta hírül a Kyodo japán hírügynökség.

zaol.hu

A 34 éves Kuszanagi Cujosit, a SMAP popegyüttes énekesét helyi idő szerint hajnali háromkor vették őrizetbe, miután a tokiói Akaszaka park környékén lakók azzal a bejelentéssel fordultak a rendőrséghez, hogy egy fiatalember zajongásától nem tudnak aludni.

"Mi rossz van a meztelenkedésben?" - kérdezte a rendőrségi kihallgatás során a rendszeres tévés szerepléseiről ismert énekes, akinek véralkohol szintje 0,8 milligrammos volt.

A híresség 1991 óta tagja a SMAP együttesnek, és sokat szerepel tévésorozatokban, illetve filmekben. Sokan a koreaiul is folyékonyan beszélő popsztárt tartották az együttes egyik legkomolyabb tagjának.

Kuszanagi jelenleg a japán kormány megbízásából az egyik népszerűsítője az analóg televíziós rendszerről a digitálisra való átállásnak, de az incidens után a távközlési minisztérium jelezte, hogy megválna tőle.

Forrás: MTI/EFE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!