bonyodalmak

2021.03.01. 08:12

Balhé lesz? Alekosz szerint verőlegényeket küldtek rá

A görög származású valóságshow-hős állítása szerint Baukó Éva az apján keresztül üzent neki.

Forrás: Ripost

Alekosz és Baukó Éva egykor olyanok voltak, mint a borsó meg a héja, most azonban valóságos háború robbant ki köztük, úgy tűnik, a barátságuk végleg a múlté.

Na de hogy is kezdődött a celebháború?

Nos, Baukó Éva csütörtök délelőtt illette durva vádakkal Alekoszt. Állítása szerint az utóbbi kölcsönkért tőle 150 000 forintot, amit a mai napig nem szolgáltatott vissza,

ráadásul eltűnt, mint szürke szamár a ködben, ahelyett, hogy visszaadta volna a tűzifára kért összeget.

Alekosznak sem kellett több, a Ripostnak reagált egykori jó barátja vádjaira. Eldöntötte: beperli Baukó Évát!

Fotó: LifeTV/ Ripost

Azt is elmondta, hogy elvileg március 15-ig kéne visszaadnia az említett összeget, ebben állapodtak meg.

Nos, ez már így is eléggé szövevényes, itt nem áll meg a történet. Alekosz most azt állítja, hogy Baukó Éva az édesapján keresztül üzent neki. Felhívta Alekosz apját, és megmondta neki, hogy verőlegényeket küld Alekosz érdi házához, hogy behajtsák a pénzt!

„Éva a bejegyzése után édesapámon keresztül üzent! Verőembereket küld az adósságért! Úgy tesz, mintha a március tizenötödikei határidőt nem akarnám tartani, pedig ez sosem volt kérdés. Édesapámon keresztül azt üzeni, hamarosan meglátogatnak, és nem köszönöm meg, amit kapok. A mai napon édesapámmal az érdi rendőrkapitányságon a feljelentést megtettük.

Elfogadhatatlannak tartom, hogy emberek veréssel fenyegessenek! A testi bántalmazás garázdaság, a garázdaság pedig Magyarországon bűncselekmény! A fenyegetés is. Édesapám megelégelte az éjszakai telefonhívásokat, amikben fenyegető üzeneteket kap Baukó Évától”

– nyilatkozta Alekosz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!