Zenekar

2019.03.01. 16:00

Énekest keres a Seedback

A négy éve alakult, többféle műfajt ötvöző kanizsai Seedback együttes nehéz helyzetbe került, énekest keres.

Benedek Bálint

Varga Ferenc, Fazekas Sándor, Török Krisztián és Tordai Miklós szeretné minél előbb betölteni az üres helyet Fotó: ZH Archívum

A Varga Ferenc (dob), Fazekas Sándor (gitár), Török Krisztián (basszusgitár), Tordai Miklós (gitár és sampler) alkotta banda az úgynevezett cross­over muzsika híve, mely a zenei műfajokat „keresztező”, többféle műfajt, stílust ötvöző zenei, előadói felfogás.

– Az elektronikus zenei alapokat többek közt metál-, rock-, punk- és popelemekkel tesszük különlegessé, s leginkább emészthetővé – mondta Varga Ferenc. – Az előző énekesünk és a zenekar nem egy irányba tartott, ezért elváltak útjaink. Énekes nélkül viszont nehezen működhetünk, vele együtt alkotunk egészet. A stílusok izgalmas keveredése miatt egy erőteljesebb hangszínű, vagány, színpadképes énekes lenne az ideális, nincs megkötés, hölgyek és urak jelentkezését egyaránt várjuk.

Varga Ferenc, Fazekas Sándor, Török Krisztián és Tordai Miklós szeretné minél előbb betölteni az üres helyet Fotó: ZH Archívum

Perspektíva bőven lenne a zenekarban, hiszen több koncertfelkérést is felfüggesztettek a taghiány miatt. A közönségnek tehát tetszik a Seedback együttes egyedi stílusa, mely egy énekessel teljesedhetne ki igazán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!