Bulivan

2013.02.05. 15:06

A zenére és a látványra is ügyel a The Hellfreaks

Négy éve 4 éve mászott elő a pokol bugyraiból a The Hellfreaks, a budapesti székhelyű, punkkal, heavy metallal és rockabilly-vel kevert psychobilly-t játszó zenekar - azóta két nagylemezt is megjelentetett meg a német Longneck Records gondozásában.

Gyuricza Ferenc

A Hell Sweet Hell című album 2010-ben, a Circus Of Shame pedig tavaly készült el. A négytagú formáció rendszeresen járja Európa országait, kisebb turnékon és nagyobb fesztiválokon egyaránt részt vettek.

Pénteken este Zalaegerszegen, a Club Grabowsky-ban lesznek láthatóak, ahol két további együttes, a Sunshine To Breakfest és az éjszakai járat is színpadra lép.

Az énekes Shakey Sue, a gitáros Freaky Tiki, a nagybőgős Kevin Crime és a dobos Sick Rick alkotta The Hellfreaks számára az idei esztendő további rengeteg érdekességet tartogat, a zalaegerszegi koncert után egy héttel már Moszkvában lépnek fel, márciusban két hetes spanyolországi turnén vesznek részt, ami mellé franciaországi és olaszországi koncertek is társulnak. Májusban a Chemnitz-i tetováló kiállítás, a nyáron a lengyelországi Warhead Fest várja őket, utóbbi helyszínre már visszatérőként megy a zenekar, szeptemberben pedig Európa egyik leghíresebb psychobilly fesztiválján, az angliai Bedlam Breakout-on is játszanak.

A Hellfreak-ek a koncertjeiken a látványra is sokat adnak, zombi sminkekkel és rengeteg vérrel sokkolják a közönséget. Az énekesnő Shakey Sue emellett nemzetközi modell versenyeken is részt vesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!